Laat uw verwarmingsketel onderhouden door een ervaren specialist!

Ekotec, specialist in verwarmingsketels op gas

Bent u eigenaar van een verwarmingsketel op gas? Dan bent u wettelijk verplicht om uw ketel om de twee jaar te laten kuisen. Is uw ketel niet gekeurd, dan bent u niet verzekerd. Een goede werking van uw verwarmingsinstallatie op gas betekent bovendien een hoger rendement en minder gezondheidsrisico’s zoals een koolstofmonoxidevergiftiging.

Alle werken aan gasketels in Groot Antwerpen

Reken op Ekotec met een tien jaar lange ervaring om uw ketel op gas veilig te laten werken. Wij voeren alle werken aan uw verwarmingsketel op gas uit volgens de kneepjes van het vak:

  • Onderhoud
  • Keuring
  • Reiniging
  • Herstellingen

Een maximum aan prestatie, rendement, warmte en veiligheid

Bij een onderhoud staan we in voor het reinigen en afstellen van uw verwarmingsketel. We controleren uw gastoestel en checken de staat en de verbranding voor een optimale veiligheid en een maximum aan rendement. Ekotec zorgt ervoor dat u weer voldoet aan alle wettelijke verplichtingen.

Komen er veel kosten kijken bij een keuring, herstelling, reiniging of onderhoud of moet u gasketel regelmatig hersteld worden, dan kan het interessant zijn om uw oude ketel door een nieuwe gasketel te laten vervangen. Een vervanging is soms voordeliger dan frequente reparatiekosten. Bovendien zal u op stookkosten besparen en stijgt het rendement én de waarde van uw woning. Ook voor de vervanging van uw verwarmingsketel op gas kan u bij Ekotec terecht.

Is uw cv-toestel nog wel betrouwbaar?

Bent u al klaar voor de winter? Laat uw verwarmingsketel regelmatig onderhouden en contacteer Ekotec meteen voor een afspraak.

Wij laten u niet in de kou en komen graag bij u langs in heel groot Antwerpen.

 

7 dagen op 7 bereikbaar